Kasami pjesëmarrës në inaugurimin e Siljanovskës: Uroj të kontribuojë në rritjen e demokracisë dhe vlerave europiane

Kasami pjesëmarrës në inaugurimin e Siljanovskës: Uroj të kontribuojë në rritjen e demokracisë dhe vlerave europiane

Kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami pjesë e koalicionit VLEN ka uruar presidenten e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Gordana Siljanovska Davkova.

“Sot mora pjesë në seancën e inaugurimit të presidentes së re znj. Gordana Siljanovska Davkova.

I uroj sukses në mandatin e saj. Po ashtu uroj që ta përfaqësojë vendin me dinjitet dhe të kontribuojë në rritjen e demokracisë dhe vlerave europiane”, ka shkruar Kasami në Fejsbuk.

MARKETING