Kaos në Barcelonë, sulmohen lojtarët e Barçës

Kaos në Barcelonë, sulmohen lojtarët e Barçës

Skenë kaotike është parë në stadiumin e Espanyolit në Barcelonë.
Pasi skuadra e Barcelonës e fitoi ndeshjen dhe siguroi titullin, qindra huliganë kanë hyrë në fushë dhe kanë tentuar të sulmojnë lojtarët e Barçës.

Shpejt kanë intervenuar forcat e policisë, por lojtarët e Barçës kanë vrapuar për në zhveshtore.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif