Joe Biden uron Fitër Bajramin

Joe Biden uron Fitër Bajramin

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, ka uruar myslimanët së bashku me bashkëshorten e tij për festën e Fitër Bajramit.

“Me mbylljen e muajit të Ramazanit, Jill dhe unë u dërgojmë urimet tona më të ngrohta myslimanëve që festojnë Fitër Bajramin në Shtetet e Bashkuara dhe në mbarë botën. Ju urojmë një festë të gëzuar të mbushur me komunitet dhe dhembshuri. Eid Mubarak!”, shkroi ai në Twitter.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif