Janë arrestuar dy persona nga Kërçova, kapen duke vjedhur në Strugë

Janë arrestuar dy persona nga Kërçova, kapen duke vjedhur në Strugë

Nga MPB-ja njoftojnë se në datë 02.11.2023 në ora 14:00 në Strugë, zyrtarë policorë nga DPB Struga kanë ndaluar G.N.(51) dhe L.N.(45), të dy nga Kërçova.
Ata janë gjetur gjatë një vjedhjeje në një objekt shitës në Strugë. Gjërat e konfiskuara iu gjetën dhe iu kthyen pronarit.

Pas dokumentimit të plotë të rastit, ndaj tyre do të bëhet kallëzim përkatës për personat në fjalë

MARKETING