Ivanovska: PTHP më në fund ka caktuar një person kontaktues i cili do të bashkëpunojë me KSHPK-në

Ivanovska: PTHP më në fund ka caktuar një person kontaktues i cili do të bashkëpunojë me KSHPK-në

Nuk kemi asnjë informacion se kush duhet të jetë në listën e zezë të SHBA-së dhe as nuk i di kriteret në bazë të të cilave zyrtarët tanë janë vendosur në atë listë. Ajo që bëjmë dhe kur vijmë te elementet për ndjekje penale, lëndët e tilla i dorëzojmë në Prokurorinë Themelore Publike (PTHP), thotë kryetarja e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK), Biljana Ivanovska.

Në një intervistë për “Kanal5”, Ivanovska konfirmoi se PTHP-ja deri më tani ka reaguar shumë dobët ndaj raportimeve të tyre.
“Pothuajse nuk ka reaguar pozitivisht. Megjithatë, ka një shpresë, së fundmi kemi krijuar komunikim me një person nga PTHP i cili është caktuar të bashkëpunojë me KSHPK-në dhe të jetë person kontaktues.

Na kërkoi të dorëzonim një listë të të gjitha iniciativave në mënyrë që ata të mund të shihnin se deri ku kanë shkuar gjërat. Është një hap përpara që shkon në drejtim të përmirësimit të bashkëpunimit me Prokurorinë Publike.
Unë sinqerisht shpresoj se diçka do të ndodhë pas kësaj. Mendoj se është koha e fundit që diçka të ndodhë”, tha Ivanovska.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif