Isnik Alimi emër i ri të përfaqësuesja A e Maqedonisë

Isnik Alimi emër i ri të përfaqësuesja A e Maqedonisë

Isnik Alimi, futbollisti i repartit të mesfushës që luan me Sepsin e Rumanisë është futbollist i ri i grumbulluar në përfaqësusesen A të Maqedonisë.

Ish-futbollisti i Atalantës e Viçencas së Italisë, Shibenikut të Kroacisë dhe Gabalas së Azerbajxhanit, sot do të vihet në shërbim të ekipit përfaqësues në përgatitjet për ndeshjet me Italinë dhe Maltan.

Alimi është duke luajtur standard në taborin e Sepsit në Rumani dhe me paraqitjet e shkëlqyeshme me ekipin e tij u imponua si profil lojtari që mund të shtojë konkurencën në mesfushën e përfaqësueses tonë.

Në të kaluarën, Alimi paraqitej në ndeshje kualifikuese dhe turne zyrtarë për përfaqësueset U17 e U19 të Maqedonisë.

Alimi shënon paraqitje të shkëlqyeshme në kampionatin rumun me Sepsin. Përvoja e tij dhe forma momentale mund vetëm të shtojë konkurencën në ekipin tonë dhe të na sjellë cilësi shtesë”, shprehet seleksionuesi Bllagoja Milevski.

Isnik Alimi sot në orën 18:30 do të zhvillojë seancën e parë stërvitore me përfaqësuesen A të Maqedonisë.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif