Irani: Kemi njoftuar 72 orë para SHBA-të për sulmin ndaj Izraelit

Irani: Kemi njoftuar 72 orë para SHBA-të për sulmin ndaj Izraelit

Irani njoftoi fqinjët e tij për sulmet hakmarrëse ndaj Izraelit 72 orë përpara, tha ministri i Jashtëm Hossein Amirabdollahian.

“Rreth 72 orë para operacioneve tona, ne informuam miqtë dhe fqinjët tanë në rajon se përgjigja e Iranit kundër Izraelit ishte e sigurt, legjitime dhe e parevokueshme”, thotë ai.
Ai gjithashtu thotë se Irani informoi SHBA-në se sulmet e tij kundër Izraelit do të jenë “të kufizuara” dhe për vetëmbrojtje, gjatë një takimi me ambasadorët e huaj.

MARKETING