Igor Stojkovski – drejtor i ri i Klinikës universitare për radioterapi dhe onkologji

Igor Stojkovski – drejtor i ri i Klinikës universitare për radioterapi dhe onkologji

Igor Stojkovski nga sot është emëruar drejtor i Klinikës universitare për radioterapi dhe onkologji në Shkup.

Stojkovski është shef i repartit për tumorët malinj të eshtrave dhe të lëkurës në Klinikën e Onkologjisë.

Në këtë funksion është që nga viti 2013, kurse paraprakisht ka punuar edhe si shef i repartit për tumorët malinj në kokë dhe qafë.

MARKETING