I akuzuari për vrasjen e Vanjës, Ljupço Palevski, do të ekstradohet nga Turqia

I akuzuari për vrasjen e Vanjës, Ljupço Palevski, do të ekstradohet nga Turqia
I akuzuari për vrasjen e Vanjës, Ljupço Palevski, do të ekstradohet nga Turqia, ka njoftuar ministri i Drejtësisë, Krenar Lloga.
“Ju njoftoj se sot me informacion zyrtar nga Republika e Turqisë morëm miratimin për ekstradimin e Ljupço Palevskit. Rezultati pozitiv i procedurës lind pas të gjitha masave dhe aktiviteteve maksimale të ndërmarra nga juridiksioni i Ministrisë së Drejtësisë”, ka shkruar Lloga. /SHENJA/

MARKETING