“Grupi i Zjarrit” mban takim me strukturat në Studeniçan

“Grupi i Zjarrit” mban takim me strukturat në Studeniçan

Në këto çaste zhvillohet takimi i thirrur nga grupi i zjarrit me anëtarët dhe simpatizantët e BDI-së në Studeniçan.

Në foto duken disa nga eksponetët kryesorë të grupit Musa Xhaferi, Blerim Bexheti, Izet Mexhiti, Nevzat Bejta e Visa Ganiu.

Pritet që në këtë takim të flitet për rezultatet e dobëta dhe pakënaqësinë e madhe që strukturat partike kanë ndaj përfaqësusve momental në eksekutiv dhe të prezentohen të dhënat nga raporti i përgaditur që reflekton punën e dobët të ministrave.

MARKETING