Grubi: Sikur 20+ ka filluar të më duket pak, si thoni ju?!

Grubi: Sikur 20+ ka filluar të më duket pak, si thoni ju?!

Pas nënshkrimit të marrëveshjes për koalicion me PDT-në e Beycan Ilyaz dhe rreshtimit të partive tjera shqiptare në “Frontin Europian”, ka reaguar zëvendëskryeministri Artan Grubi.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Grubi ka thënë se siç po shkojnë punët në “Frontin Europian”, 20 deputetë kanë filluar ti duken pak.

MARKETING