Grubi: Nuk e shoh veten në postin e kryeministrit shqiptar

Grubi: Nuk e shoh veten në postin e kryeministrit shqiptar

Zëvendëkryeministri i parë Artan Grubi, deklaroi se nuk e sheh veten në postin e kryeministrit shqiptar në 100 ditët e fundit në Qeverinë teknike.

 

“Unë nuk e shoh veten në postin e kryeministrit shqiptar në 100 ditëshin e fundit në Qeverinë teknike dhe besoj që z.Ahmeti dhe BDI do të propozojë një kandidat apo kandidate e cila ose i cili me dinjitet do e zbaton detyrën e thyerjes së tabusë së marrjes së përgjegjësisë në ekzekutiv nga një shqiptar për të udhëhequr këtë Qeveri”, tha Grubi.

MARKETING