Gruaja nga Ohri e cila ishte shtyrë nga tarraca ka ndërruar jetë

Gruaja nga Ohri e cila ishte shtyrë nga tarraca ka ndërruar jetë

Gruaja e cila së fundi u shty nga kati i tretë i një pallati në rrugën “Karposh Vojvoda” në Ohër ka ndërruar jetë, raporton portali Ohër 1.

Pas ngjarjes, MPB-ja e Ohrit ka paraqitur kallëzim penal kundër një 32-vjeçari nga Ohri, për shkak të ekzistimit të shkaqeve të dyshimit për kryerjen e veprës penale “vrasje e mbetur në tentativë” si dhe ndaj një 21. -Person vjeçar gjithashtu nga Ohri, për shkak të ekzistimit të shkaqeve të dyshimit për kryerjen e veprës penale “ndihmë”. Më 08.03.2024, rreth orës 11:30, i pandehuri i parë pas një debati të mëparshëm e ka shtyrë nga tarraca në banesë në rrugën “Karposh Vojvoda” në Ohër, 39-vjeçaren nga Shkupi, në pronësi të të pandehurit të dytë. . Ajo u transferua në spitalin “St. Erasmo” në Ohër, ku është konstatuar se ka lëndime të rënda fizike. I pandehuri i dytë i pranishëm nuk e ka penguar autorin në kryerjen e krimit.

MARKETING