Gjobiten 249 shoferë në Shkup

Gjobiten 249 shoferë në Shkup

Sektori për Punë të Brendshme bëri të ditur se gjatë ditës së djeshme (11.11.2023) vazhdoi me kontrollet në komunikacion.
“Në territorin e Shkupit janë shqiptuar gjithsej 249 masa prej të cilave 61 janë për tejkalim shpejtësie, 16 për vozitje pa leje dhe 3 dënime për shoferët fillestarë”, thonë nga SPB Shkup.

Ata po ashtu shtojnë se janë shqiptuar edhe 13 masa për përdorim të telefoni, 20 për mospërdorimin e rripit të sigurisë, 11 për kalim në të kuqe dhe 17 dënime për vozitje nën ndikimin e alkoolit.

“Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit për të rritur sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, theksojnë MPB.

MARKETING