Gjoba për 127 shofer në Shkup, 29 për këmbësorët

Gjoba për 127 shofer në Shkup, 29 për këmbësorët

Sektori për Punë të Brendshme-Shkup gjatë ditës së djeshme (04.03.2024) ka vazhduar me kontrolle të shtuara në trafik me çrrastë vetëm në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej gjoba, nga të cilat;
Pesë për tejkalim të shpejtësisë, nëntë për drejtim mjeti pa patentë shoferi, gjashtë sanksione për kalim në semafor të kuq, 29 gjoba iu shqiptuan këmbësorëve.
“Kontrollet në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat e komunikacionit për të rritur sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, thuhet në njoftimin e MPB-së.

MARKETING