Fronti Europian: VMRO sulmon Frontin dhe promovon opozitën shqiptare!

Fronti Europian: VMRO sulmon Frontin dhe promovon opozitën shqiptare!

BDI nëpërmjet një komunikate ka reaguar duke thënë se krerët e VMRO-DPMNE-së, të frikësuar nga fitorja e Frontit Europian vazhdojnë të shpifin kundër BDI-së.
“Së fundmi, nënkryetari i VMRO-së, Timço Mucunski, ka akuzuar BDI-në për korrupsion duke shtua se “lidershipi aktual i BDI-së nuk duhet të ketë pozicion në asnjë qeveri të ardhshme që do të formohet”.
BDI dhe Fronti Europian vlerëson se VMRO-DPMNE është partia e fundit që duhet të flasë për krimin dhe korrupsionin, sidomos kur dhjetëra procese gjyqësore janë ende aktive kundër zyrtarëve të saj që nuk arritën të largoheshin nga vendi. E përkujtojmë Mucunskin dhe VMRO-në se, sikurse në dy ciklet e fundit zgjedhor, BDI ka qenë ajo që i ka fituar zgjedhjet dhe se, njëjtë do të ndodhë edhe më 24 prill dhe më 8 maj, kur Fronti Europian i kryesuar nga BDI, do të jetë fituesi absolut dhe çelësi për formimin e Qeverisë së ardhshme.
Opinioni publik me kohë e ka të qartë se cila parti e dëshiron luftën kundër korrupsionit dhe cila parti është sinonim i krimit dhe korrupsionit.
Thirrja e Bashkimit Demokratik për Integrim për veting të gjithsecilit që drejton apo nominohet për të drejtuar ndonjë detyrë shtetërore mbetet e hapur, përkundër refuzimit për ta votuar pikërisht nga ana e VMRO-DPMNE-së.
Për të dëshmuar të kundërtën, e sfidojmë Mucunskin dhe Mickoskin që t’u bëjnë thirrje deputetëve të tyre dhe që tani – me këtë përbërje aktuale të deputetëve – ta miratojmë propozim-ligjin e BDI-së për veting që me vite pret në Kuvend”, thuhet në reagimin e BDI-së.

MARKETING