(Fotolajm) Në këtë fazë është ndërtimi i Xhamisë Qendrore në Prishtinë

(Fotolajm) Në këtë fazë është ndërtimi i Xhamisë Qendrore në Prishtinë

Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës ka shpërndarë në rrjetet sociale foto të punimeve për ndërtimin e Xhamisë Qendrore në Prishtinë.

Projekti parashihet të kushtojë mbi 30 milionë euro dhe është i financuar nga Bashkësia Islame e Turqisë. /SHENJA/

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif