Është djegur një autobus në relacioni Shkup-Beograd

Është djegur një autobus në relacioni Shkup-Beograd

Një autobus i “Nish Express” ka marrë flakë në hyrje të Nishit. Është djegur goma e autobusit, ndërsa më pas është djegur i tërë autobusi.

Autobusi ka lëvizur në drejtim Shkup-Beograd me Nishin si stacion kalues.

Në autobusin kanë qenë tetë udhëtar, të gjithë janë evakuuar dhe nuk ka persona të lënduar.

Më tepër informacione pritet të ketë gjatë ditës së nesërme. /SHENJA/