Ekipet nga RMV-ja shpëtuan nga rrënojat një grua 38-vjeçare në Turqi

Ekipet nga RMV-ja shpëtuan nga rrënojat një grua 38-vjeçare në Turqi

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim sonte njoftoi se ekipet e dërguara në Turqi kanë arritur të nxjerrin nga nën rrënoja një grua 38-vjeçare.

“Një 38-vjeçare e mbijetuar është shpëtuar nga Ekipet e Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim”, thuhet në njoftim.

Gruaja ka arritur të mbijetojë nën rrënoja për rreth 5 ditë.