Drejtori i spitalit të Tetovës: Kemi larguar nga puna anesteziologun, ka shkelur regullat e punës

Drejtori i spitalit të Tetovës: Kemi larguar nga puna anesteziologun, ka shkelur regullat e punës

Një skandal i llojit të vet ka ndodhur mbrëmë në spitalin klinik në Tetovës. Njw anesteziolog në spitalin Klinik të Tetovës ka filmuar gra duke lindur, pacientë dhe mjekë duke e nxjerë në rrjetin social Tik-Tok.

Pas kësaj kanë pasuar reagime të shumta, ku ka ardhur edhe deri te largimi nga puna i mjekut që publikoi videon.

”Ndjej keqardhje për rastin e mbrëmshëm në Spitalin e Tetovës, dua të theksoj se në fillim kur mora vesh, e kam denoncuar rastin në polici, pastaj un bashkë me ministrin e Shëndëtsisë kemi vendosur që këtij personi ti ndërpritet marrëdhënja e punes, sepse ka shkelur regullat e punës” – tha drejtori Pëllumb Vela.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif