Doganat konfiskojnë fletoblogacione në vlerë 92 milionë dollarë

Doganat konfiskojnë fletoblogacione në vlerë 92 milionë dollarë

Drejtoria e Doganave ka konfiskuar flet obligacione në vlerë prej 22 milionë dollar.

“Zyrtarët doganorë më datë 27.7.2023 në hyrje në shtet konfiskuan 100 fletobligacione me vlerën e vetme nominale prej 500 000 dollarë ose me vlerë totale 92 milion dollar. Fletobligacionet tek një udhëtar, shtetas turk, i cili ka arritur përmes një fluturimi të rregullt nga Stambolli dhe iu caktua që të kaloj përmes kanalit të gjelbërt, gjegjësisht se nuk ka mall për të paraqitur, por gjatë kontrollit me skaner dhe gjatë kontrollit plotësues dhe të detajuar, të njejtat janë gjetur një 4 në një çantë dore të zezë”, ka deklaruar Stefan Bogoev, kryetar i Drejtorisë së Doganave të RMV-së, raporton SHENJA.

MARKETING