Dje janë shuar 25 zjarre, gjashtë prej tyre në Kumanovë

Dje janë shuar 25 zjarre, gjashtë prej tyre në Kumanovë

Gjatë ditës së djeshme janë shuar 25 zjarre në hapësirë ​​të hapur në disa vende të vendit, njofton Qendra e Menaxhimit të Krizave.
Nga zjarret, gjashtë ishin në rrethinën e Kumanovës, dy në Ohër dhe Veles dhe nga një në Sveti Nikollë, Shtip dhe Gjevgjeli. Siç kanë raportuar, zjarri është shuar në Novaci, Karbinci, Dollneni dhe Lozovë.

Katër zjarre në Shkup dhe rrethinë, nga ora 13:57 deri në 18:30, me 2 automjete PP dhe 5 zjarrfikës kanë intervenuar në djegien e vegjetacionit të ulët në fshatin Vizbegovë (komuna e Butelit).

Në periudhën prej orës 14:20 deri në ora 15:00, me 1 automjet PP dhe 2 zjarrfikës kanë intervenuar në djegien e bimës së ulët në rrugën Radushka bb (komuna Gjorçe Petrov);

Në periudhën nga ora 15:00 deri në ora 17:20, 3 automjete PP dhe 7 zjarrfikës kanë intervenuar në një depo për paleta në rrugën Boris Trajkovski bb (komuna Kisella Vodë); Në periudhën prej orës 16:50 deri në ora 18:20, 1 PP dhe 3 zjarrfikës kanë intervenuar në djegien e bimësisë së ulët në magjistralen Shkup-Veles.

Në periudhën nga ora 20:55 deri në orën 22:30 me 1 automjet PP dhe 3 zjarrfikëse kanë shuar një kashtë të djegur në fshat. Bërnjarci (komuna e Gazi Babës). Në 24 orët e fundit ai ka pasur një tjetër ndërhyrje të lehtë.

QKM-ja apelon tek të gjithë qytetarët që të kenë kujdes që të mos shkaktojnë zjarr.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif