Deputetët e VLEN-it kërkojnë mbylljen e lojërave të fatit në internet

Deputetët e VLEN-it kërkojnë mbylljen e lojërave të fatit në internet

Deputetët e koalicionit VLEN kërkojnë interpretim autentik të nenit 7 paragrafi 3 i Ligjit për Lojërat e Fatit, përmes të cilit synojnë mbylljen e lojërat e fatit në internet, njofton SHENJA.
“Lojërat e Fatit nëpërmjet internetit që kanë hyrë edhe nëpër shtëpitë e tona me celularë dhe kompjuterë, të ndalohen. Ky është qëllimi i parë. Qëllimi i dytë bizneseve të mos ju jepen licenca dhe qëllimi i tretë është që sa për fillim, për atë kemi arrit kompromis, që të mbyllen minimalisht 50-70% të egistuesëve”, ka deklaruar Halil Snopçe, deputet i VLEN-it.
Hapi tjetër sipas deputetit të VLEN-it Halil Snopçes, është ballafaqimi me pasojat, gjegjësisht kërkesa e përgjegjësisë.

MARKETING