. Ekonomi Archives - Page 2 of 92 - TV SHENJA

Ekonomi Archive

SHTËPIA PËR NGJYROSJE JUMIJUM

Fëmijë, a jeni të gatshëm për ahengun e ngjyrosjes? Shtëpia për ngjyrosje Jumijum e preferuar nga ekspertët e lodrave. Është e dobishme për shkathtësi të dorës dhe zhvillim të inteligjencës, nuk ka nevojë për ngjitës, mund të paloset dhe të përdoret përsëri. …

FMN bën thirrje që të ndihmohen vendet e varfra

Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) u bëri thirrje vendeve të pasura që të ndihmojnë ato të varfra për t’i rezistuar dëmit ekonomik që ka shkaktuar pandemia e koronavirusit. Shefja e FMN-së, Kristalina Georgieva, paralajmëroi të mërkurën (7 korrik) për një thellim të hendekut …