Bytyqi: Nëse tregtarët dhe prodhuesit nuk reagojnë vetë, do të marrim një vendim në interes të qytetarëve

Bytyqi: Nëse tregtarët dhe prodhuesit nuk reagojnë vetë, do të marrim një vendim në interes të qytetarëve

Me sa duket kështu jemi mësuar në shoqërinë tonë, është gjithmonë dita e fundit, edhe kur është për një punë të mirë.

Mendoj se po presin ditën e fundit, por nesër në mëngjes do t’i shohim çmimet, tha zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike, Fatmir Bytyqi, duke u përgjigjur nëse është respektuar vendimi i Qeverisë për uljen e çmimit të qumështit dhe produkteve të qumështit nëpër dyqane, i cili duhet të aplikohet nga data 16 mars.