Bytyqi- Barton: Marrëdhëniet e shkëlqyera politike janë një bazë solide për thellimin e bashkëpunimit ekonomik

Bytyqi- Barton: Marrëdhëniet e shkëlqyera politike janë një bazë solide për thellimin e bashkëpunimit ekonomik

Marrëdhëniet e shkëlqyera politike në mes të Mbretërisë së Bashkuar dhe Maqedonisë së Veriut paraqesin bazë solide për thellimin e mëtejshëm të bashkëpunimit ekonomik mes dy vendeve, si dhe për ndërtimin e marrëdhënieve të reja afariste të komuniteteve të biznesit ndërmjet dy vendeve, vlerësuan në takimin e sotëm zëvendëskryeministri përgjegjës për çështje ekonomike, koordinim me resorët ekonomikë dhe investimet, Fatmir Bytyqi dhe Komisioneri britanik për Tregti për Evropë, Kris Barton.

Siç kumtoi shërbimi për shtyp i qeverisë, zëvendëskryeministri Bytyqi e informoi komisionerin Barton për prioritetet ekonomike të Qeverisë, duke theksuar se ato mund të shfrytëzohen për të krijuar mundësi të reja për avancimin dhe zhvillimin e mëtejshëm të bashkëpunimit tradicionalisht të mirë ekonomik mes dy vendeve.

Në takim morën pjesë edhe përfaqësues të ambasadës së Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut.

MARKETING