Betohet Avokati i ri i Shtetit, Agron Reçi

Betohet Avokati i ri i Shtetit, Agron Reçi

Avokati Shtetëror, Agron Reçi i cili u emëruar disa ditë më parë sot është betuar para kryeministrit dhe ministrave në Qeveri.

Reçi deri tash ishte Avokat Shtetëror në Njësinë rajonale në Ohër, ku ka ushtruar funksionin nga Nëntori i vitit 2020.

Reçi me profesion është jurist, ku sipas biografisë së tij, ai është me përvojë shumëvjeçare juridike në departamentet juridike, personelin dhe çështjet e përgjithshme.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif