Bekim Qoku: Vetëvendosja është VLEN

Bekim Qoku: Vetëvendosja është VLEN

“Lëvizja Vetvëvendosja nuk ë mbështet vetëm VLEN-nin, Lëvizja Vetëvendosje është VLEN-i. Derisa sa jam unë këtu, deri sa është Bekimi i Albin Kurtit dhe i Vetëvendosjes, Vetëvendosja është VLEN”, kështu e nisi fjalimin Bekim Qoku nga koalicioni VLEN.

Qoku më tej shtoi se shqiptarët me koaliconin VLEN janë më të bashkuar se kurrë. /SHENJA/

MARKETING