Arrestohet përmbaruesja që sulmoi gazetarin Furkan Saliu, ka sulmuar edhe një polic në stacion policor

Arrestohet përmbaruesja që sulmoi gazetarin Furkan Saliu, ka sulmuar edhe një polic në stacion policor

Policia ka arrestuar përmbaruesen Vesna Jakimovska pas mbrëmë ka sulmuar zyrtar policor përderisa sa ka qenë duke u marrë në pyetje në stacionon policor në Kërçovë, e ftuar pas sulmit që kishte ndaj gazetarit Furkan Saliu.
Nga MPB njoftojnë se Jakimovska e ka sulmuar policin dhe e ka shkatërruar materialin zyrtar, pasi mbrëmë para mesnate ishte arrestuar nga policia.
Ajo më parë në rrugën “Trajçe Strezoski” në Kërçovë fizikisht e ka sulmuar gazetarin Furkan Saliu nga Shkupi dhe e ka dëmtuar pajisjen e tij zyrtare.

MARKETING