Arrestohet një vjedhës nga Tetova, paratë e vjedhura i kthehen pronarit

Arrestohet një vjedhës nga Tetova, paratë e vjedhura i kthehen pronarit

Sektori për Punë të Brendshme-Tetovë njofton se gjatë ditës së djeshme policia ka arrestuar 28 vjeçarin K.V. nga Tetova.

Personi në fjalë dyshohet se paraprakisht në një restorant kishte marrë të holla nga portofoli i një personi. Paratë e vjedhura janë gjetur dhe i janë kthyer pronarit, derisa personi i dyshuar është ndaluar në stacionin policor.
Pas dokumentimit të plotë të rastit, ndaj K.V. do të ngritët padi adekuate.