Arrestohet një i mitur nga Tetova

Arrestohet një i mitur nga Tetova

Nga Ministra për Punë të Brendshme kanë njoftuar se gjatë ditës së djeshme 05.10.2023 në 18:00 në Tetovë, është arrestuar një i mitur nga Tetova.
Dyshohet se ai ka kryer një “vjedhje të rëndë” në objektin ku ka qëndruar në rrugën “Marshal Tito” në Tetovë, prek ku ka marrë më shumë gjësende. Një pjesë e sendeve të konfiskuara i janë gjetur dhe i janë kthyer pronarit A.S.(34) nga Tetova, deklaruan nga SPB e Tetovës.

Personi u ndalua në komisariat dhe pas dokumentimit të plotë të rastit do të dorëzohet parashtresë kundër tij.

MARKETING