Nëpunës policorë të Zyrës së Jashtme për Çështje Kriminalistike Sveti Nikollë dje e kanë privuar nga liria D.T. (27) nga Sveti Nikolla, i cili dyshohet se në periudhën kohore nga pesë deri më 13 janar nga garazhi në oborrin e shtëpisë pronë e A.L. ka marrë shumë pjesë të automjetit dhe traktorit si dhe sende të tjera.