Arrestohen 17 gra nga Rusia dhe Serbia, policia me aksion në lokalet e natës në Ohër

Arrestohen 17 gra nga Rusia dhe Serbia, policia me aksion në lokalet e natës në Ohër

17 shtetase të huaja, respektivisht gra me shtetësi ruse dhe serbe janë arrestuar mbrëmjen e djeshme nga aksioni i përbashkët i policisë me Drejtorinë e të Ardhurave Publike dhe Inspektoratin.
Aksioni është realizuar nëpër lokalet e Ohrit, njofton MPB Maqedoni.

“Gjatë kontrollit tek një person u gjet marihuanë, si dhe u gjetën 17 shtetase të huaja, katër prej të cilave banonin në kundërshtim me ligjet e vendit (dy nga Rusia që kanë qëndruar më tepër në vend, një nga Serbia, që gjithashtu ka qëndruar më tepër se sa duhej në vend dhe një shtetase e Serbisë, me ndalesë aktive për hyrjes në shtet”, thonë nga MPB, duke shtuar se pronarit të lokalit i është shqiptuar edhe gjobë prej 80.000 denarëve.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif