Arjanit Hoxha: U bashkuam për shkak qëllimeve madhore që i tejkalon interesat e ngushta individuale

Arjanit Hoxha: U bashkuam për shkak qëllimeve madhore që i tejkalon interesat e ngushta individuale

Kryetari i Partisë Demokratike Europiane, Arjanit Hoxha, tha se në momente historike njerëzit e vegjël krijojnë mundësi për tu ndarë, ndërsa njerëzit e mëdhenj krijojnë mundësi për tu bashkuar dhe prosperuar.
Hoxha tha se bashkërendimi i tyre një një front në vitin 2024 është i barazvlefshëm që ka lidhja e Lëzhës, ku Skënderbeu bashkoi gjitha viset shqiptare.
“Ashtu se atëherë ne po bashkohemi sepse kemi qëllim më madhor, kemi një qëllim që i takon interesat e ngushta qoftë individuale dhe grupore”, u shpreh Hoxha, raporton SHENJA.

MARKETING