Arben Taravari: Ndryshimi filloi!

Arben Taravari: Ndryshimi filloi!

Aktivistë dhe përkrahës të Aleancës për Shqiptarët janë grumbulluar para shtëpisë së Arben Taravarit në Gostivar.

Grumbullimi është bërë në shenjë mbështetjeje për kryetarin kreun e ASH-së, pas plumbit që u gjet ditën e sotme para shtëpisë së tij.

MARKETING