Aleanca për Shqiptarët nga e hëna në konsultime brendapartiake për hyrjen e mundshme në Qeveri

Aleanca për Shqiptarët nga e hëna në konsultime brendapartiake për hyrjen e mundshme në Qeveri

Aleanca për Shqiptarët këtë të shtunë në Kumanovë në Kuvendin Qendror do ta zgjedhë kryesinë e re, ndërsa nga e hëna përmes konsultimeve brendapartiake do të vendos për hyrjen në Qeveri, konfirmuan nga partia për MIA-n

“Të shtunën mbahet mbledhja e Kuvendit Qendror të partisë dhe aty do të formohen organet udhëheqëse. Pas Kuvendit organet e reja të partisë do të shqyrtojnë mundësinë e hyrjes në Qeveri dhe bisedimet eventuale”, thonë nga ASH.

MARKETING