Aksione kontrolli në objekte hotelierike në Shkup, arrestohen katë persona

Gjatë mbrëmjes së kaluar (20/21.01.2023) në periudhën nga ora 23:30 deri në ora 04:00, njësitë e punëve të brendshme dhe ekipet patrulluese kanë kryer aksion në ambiente hotelierike në disa qytete.

Gjatë kontrollit janë ndaluar katër persona, tre prej tyre për prishje të rendit dhe qetësisë publike dhe një person P.G (20) nga Shkupi, për shkak se në një lokal në lagjen Ilinden në Shkup, i është gjetur kokainë.

MARKETING