Aksion i madh policor në Hasanbeg e Haraçinë

Aksion i madh policor në Hasanbeg e Haraçinë

Një aksion i madh policor është zhvilluar mbrëm në disa lokacione në Shkup.

Aksion ku janë përfshirë njësite të ndryshme të MPB është zhvilluar edhe në lagjet Hasanbeg dhe Haraçinë të Shkupit.

Nga MPB konfirmojnë aksionin, ndërsa për më shumë detaje rreth aksionit do të njoftojnë gjatë ditës.

MARKETING