Aksident në hyrje të Tetovës, kamioni humb kontrollin dhe kalon në drejtim të kundërt të autostradës

Aksident në hyrje të Tetovës, kamioni humb kontrollin dhe kalon në drejtim të kundërt të autostradës

Në hyrje të Tetovës, kamioni i drejtuar nga shofer i Malit të Zi ka kaluar në drejtimin e kundërt të autostradës pasi ka humbur kontroll.

Sipas informacioneve të siguruara nga Telegrafi disa persona kanë arritur që ta nxjerin shoferin të gjallë.

Policia ka arritur në vendin e ngjarjes dhe po hetohet rasti i plotë se si erdhi deri te aksidenti.