Ahmeti: Sot është dita e komandatit të gjeneralit të gjeneralëve

Ahmeti: Sot është dita e komandatit të gjeneralit të gjeneralëve

Në Sheshin  Skenderbeu në Shkup, u shënua  556 vjetori ivdekjes së heroit të kombit, Gjergj Kastrioti – Skenderbeu. Tek permendorja e Skenberbeut vendosen kurora lule kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, kreu i kuvendit, Talat Xhaferi, ministrat shqiptarë në qeveri , deputetë të BDI-së dhe ministri i Punëve të Jashtme i Shqipërisë, Igli Hasani.  Nnë fjalimin për media, kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, tha se sot është një ditë e madhe dhe këtë ditë e shënojnë me shumë krenari.

 

 “Sot është ditë e shënuar, dita e Skendërbeut, dita e komandatit të gjenaralit të gjeneralëve, të Lëvizjes Çlimtare Shqiptare, e rezistencës të madhe, që pas vdekjes së Skëndebeut, që neve na shërbenu si frymëzim dhe na mbajti shpirtin gjallë deri në çlirimin e Kosovës dhe barazinë e plotë të shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut”, deklaroi Ahmeti.

MARKETING