71 dhe 70 vjeçari e kanë sulmuar fizikisht 60 vjeçarin, kanë përdorur dru dhe armë zjarri

71 dhe 70 vjeçari e kanë sulmuar fizikisht 60 vjeçarin, kanë përdorur dru dhe armë zjarri

Punonjësit policorë të SPB-Tetovë mbrëmë (19 korrik) rreth orës 22:00 kanë privuar nga liria 71-vjeçarin
Z.S. dhe 70-vjeçarin M.M. nga Raotinca e Tetovës, të cilët paraprakisht ishin denoncuar nga 60-vjeçari L.I. se pas një debati të ndërsjellë rreth orës 15:30 e kanë sulmuar fizikisht. Në sulm, sipas raportimit, personat e privuar kanë përdorur një mjet druri dhe një armë zjarri.
Të dy janë ndaluar në Stacionin Policor Tetovë për procedurë të mëtutjeshme.

MARKETING