169 shoferë të gjobitur në Shkup, 49 për vozitje të shpejtë

169 shoferë të gjobitur në Shkup, 49 për vozitje të shpejtë

Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (29.03.2023) ka vazhduar me kontrolle në zonën e komunikacionit.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 169 gjoba, nga të cilat 49 sanksione për drejtim të automjetit mbi shpejtësinë e lejuar, nëntë gjoba për drejtim të automjetit pa patentë shofer, pesë sanksione për mosrespektim të përparësisë.

“Katër gjoba janë vendosur për përdorimin e celularit gjatë drejtimit të automjetit, tre sanksione për automjetet me defekte teknike dhe të paregjistruara”.

“Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif