125 shoferë të sanksionuar në Shkup

125 shoferë të sanksionuar në Shkup

MPB njofton se gjatë ditës së djeshme SPB Shkup ka vazhduar me kontrolle në zonën e komunikacionit.
Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 125 masa, nga të cilat 16 sanksione për drejtim mjeti pa patentë shofer, 15 masa për mosrespektim të shpejtësisë së lëvizjes, 8 masa për përdorim të celularit gjatë drejtimit të automjetit, tri sanksione për mos. duke përdorur rripin e sigurimit.
Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.

MARKETING