` . Shtrenjtohen çmimet e derivateve të naftës - TV-SHENJA

Shtrenjtohen çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë i ka publikuar çmimet e reja të derivateve të naftës.
Me vendimin e KRRE-së çmimet e benzinës dhe dizelit rriten për 0.50 denarë për liter.
Sipas çmimeve të reja, Eurosuper BS-95 do të shitet për 66.00 denarë për litër, Europsuper BS-98 do të shitet për 68.00 denarë për litër ndërsa Eurodizeli do të shitet për 58.00 denarë për litër.
Këto çmime hyjnë në fuqi nga mesnata e sotme dhe do të zgjasin deri në javën e ardhshme.