. Videolajm Archives - TV-SHENJA

Videolajm Archive

VIDEO: Kështu trajnoheshin femrat ushtare të UÇK-së

Në një video të xhiruar nga Associated Press gjatë luftës në Kosovë, tregohet sesi trajtoheshin gratë për t’u bërë pjesë e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Xhirimet tregojnë stërvitjet e vajzave dhe grave të Kosovës pranë një fshati të Rahovecit. AP transmeton se në …

Parandalohet virusi i tmerrshëm i telefonave (VIDEO)

Pronarët e telefonave të mençur janë paralajmëruar për një virus të tmerrshëm, i cili mund të marrë në dorë pajisjen tuaj dhe kërcënon miliarda pajisje në gjithë botën. Përdoruesit e telefonave të mençur janë paralajmëruar për malwaren e rrezikshëm, i cili po …