. Lajme – TV SHENJA

Lajme Archive

“Përshëndetje, unë jam musliman”

Qytetarët me origjinë turke që jetojnë në Australi, kanë zgjedhur një mënyrë paska ndryshe për të tërhequr vëmendjen kundër Islamofobisë, duke ngritur stenda në rrugët kryesore të Sidnejit me moton “Përshëndetje, unë jam musliman”, raporton AA. Në stendat e ngritura në disa …

Grevë e përgjithshme në Brazil

Për shkak të grevës së përgjithshme njëditore të punonjësve në Brazil, në lidhje me reformat e të drejtave të punëtorëve dhe të sistemit pensional, rrugët e qyteteve të mëdha braziliane ishin të zbrazëta dhe të qeta, ndërsa para mbrëmjes ka patur përleshje …

Mali i Zi, paga mesatare në mars 508 euro

Paga mesatare në Mal të Zi, pa taksa dhe kontribute në mars, sipas të dhënave nga Instituti i Statistikave (MONSTAT), arriti në 508 euro duke shënuar rënie me 0.6 për qind në krahasim me muajin shkurt, raporton AA. Paga mesatare, pa taksa …