. kryesore – TV-SHENJA

kryesore Archive

Gjenden emigrantët e ngrirë në Bosnjë

Shërbimi i shpëtimit malor i Federatës së Bosnje dhe Hercegovinës ka gjetur katër emigrantë të ngrirë, të cilët kishin humbur rrugën e tyre në malin Pljeshevica afër Bihaçit. Sipas Shërbimit të Shpëtimit Malor, dy njerëz janë në një situatë të rrezikshme për …

Mot i vranët dhe i ftohtë

Moti sot pritet të jetë kryesisht me vranësira dhe i ftohtë. Parashikohen edhe reshje të herëpashershmet shiut dhe të borës. Reshje më shumë priten pasdite në pjesët perëndimore të vendit. Temperatura e mëngjesit do të shkojë nga minus nëntë në zero ndërsa …

(VIDEO) Ndryshimet kushtetuese nesër në Komision parlamentar

Amendamentet kushtetuese nesër do të gjenden para Komisionit për çështje kushtetuese. Pas ndryshimeve të pësuara nga debati publik teksti final i amendamenteve është dërguar tek Parlamenti I Republikës së Maqedonisë. Në komisionin për çështje kushtetuese do të diskutohet për amendamentet e propozuara …