. Fotolajm Archives - TV-SHENJA

Fotolajm Archive

Super Hëna mbi New York

Pamjet jo të përditshme të fenomenit astronomik të quajtur Super Hëna mbrëmë i shijuan edhe qytetarët e New Yorkut në SHBA, raporton Anadolu Agency (AA). Super hëna e përgjakur e kaltër paraqet një dukuri të trefishtë astronomike, apo ndërthurje të tre fenomeneve …

“11 vjet pushtim” në Mitrovicën veriore

Në pllakatet me ngjyrë të zezë paraqiten dy duar me ngjyrë të bardhë me pranga dhe me gishtat e mesëm të ngritur, ka njoftuar agjencia serbe e lajmeve Tanjug. Pllakatet janë vënë nëpër rrugët kryesore të Mitrovicës veriore, transmeton Koha.net. Në këtë …

Migrantët kalojnë pranë murit

Migrantët kalojnë një lumë pranë një ekskavatori që punon në një pjesë të murit të ri midis El Pasos, Teksas, në Shtetet e Bashkuara dhe Ciudad Juarez, siç shihet nga ana meksikane e kufirit në Ciudad Juarez të Meksikës. REUTERS/ Jose Luis …