Zona 3 zgjedhore: Prof. Dr. Sylejman Baki u takua me banorët e fshatrave turke të Shtipit

Zona 3 zgjedhore: Prof. Dr. Sylejman Baki u takua me banorët e fshatrave turke të Shtipit

Bartësi i njësisë zgjedhore 3 nga Fronti Europian, Prof. Dr. Sylejman Baki, së bashku me ministrin e Drejtësisë, Krenar Llogën dhe koordinatorin e zonën 3 zgjedhore, Nafi Durmishi, sot kanë vazhduar takimet e tyre në terren në zonën 3 zgjedhore.

Gjatë qëndrimit të tyre në vendet malore të Shtipit, Prof. Baki, kishte rastin që të takohet edhe me banorët e dy fshatrave malore me popullsi turke: Kutsa/Кucica dhe Përnalija, ku në këto bashkëbisedime nga banorët e këtyre zonave malore, u kërkua mbështetje dhe përkrahje masive për Frontin Europian dhe bartësin për zonën 3, Prof. Dr. Sylejman Baki.

Motoja kryesore e Bakit për zgjedhjet parlamentare të 8 majit është:”Të gjithë bashkë duke rrethuar numrin 4, do të arrijmë fitoren më 8 maj”.

MARKETING