Zhduket një shtetase e Maqedonisë së Veriut në Prishtinë

Zhduket një shtetase e Maqedonisë së Veriut në Prishtinë

Është zhdukur një shtetase e Maqedonisë së Veriut në Prishtinë.

Për zhdukjen e saj ka njoftuar burri i saj.

Rasti është nën hetime.

“Prishtinë  16.08.2023 – 20:00. Me datën 21.08.2023, ankuesja femër shtetase e Maqedonisë së Veriut ka raportuar se viktima mashkull shtetas i Maqedonisë së Veriut nga koha e cekur është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e tij. Rasti në hetime”.

MARKETING